Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 干肉皮
- 50 克 粉丝
- 适量 水 ,泡发用
- 3 片 姜 ,约10克
- 2 根 葱 ,切小段
- 10 克 油
- 1200 克 水
- 100 克 肉丸
- 20 克 新鲜黑木耳 ,切小朵
- 50 克 鹌鹑蛋
- 100 克 大白菜 ,洗净沥干,切段
- 100 克 蛋饺 ,约5个
- 100 克 鱼丸
- ½ 茶匙 盐 ,约2-3克
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1186 kJ / 283.8 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 18.5 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 809.2 mg