Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 120 克 牛肉 ,选用牛柳切丝
- ½ 茶匙 盐 ,约3克
- 1 小撮 糖
- 20 克 料酒
- 300 克 青椒 ,切丝
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 556 kJ / 133 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 426.4 mg