青椒炒牛肉丝
TM6 TM5

青椒炒牛肉丝

3.7 (6 ocen)

Składniki

  • 20 克 油
  • 120 克 牛肉 ,选用牛柳切丝
  • ½ 茶匙 盐 ,约3克
  • 1 小撮 糖
  • 20 克 料酒
  • 300 克 青椒 ,切丝

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
556 kJ / 133 kcal
Białko
9.4 g
Węglowodany
6.1 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Błonnik
2.2 g
Sód
426.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy