Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 土豆 ,切成1厘米厚片
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 2 个 干辣椒 ,切段
- 40 克 油
- 100 克 白洋葱 ,切丝
- 15 克 生抽
- ½ 茶匙 孜然粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 915 kJ / 218.7 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 2.6 g