Sopa de albóndigas

Sopa de albóndigas

3.2 47 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porciones

Składniki

  • 500 g de carne molida de cerdo
  • 60 g de pan molido
  • 45 g de leche
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • ½ cdita de pimienta negra molida o al gusto
  • 1200 g de agua
  • 1 cdita de concentrado de caldo de res
  • 150 g de jitomate saladet en cuartos
  • 50 g de cebolla en trozos
  • 250 g de zanahorias peladas y en bastones
  • hojas de cilantro, frescas las necesarias para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 608 mg
Białko 18 g
Kalorie 718 kJ / 171 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...