Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de carne molida de cerdo
- 60 g de pan molido
- 45 g de leche
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 1200 g de agua
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 150 g de jitomate saladet, en cuartos
- 50 g de cebolla, en trozos
- 250 g de zanahorias, peladas y en bastones
- hojas de cilantro, frescas, las necesarias para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 718 kJ / 171 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 608 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz Blanco
35 min
Caldo de pollo con arroz
35 min
Bisteces en salsa verde TM6
45 Min
Pasta con carne molida
45 Min
Arroz primavera
40 min
Espaguetti con albóndigas
55 min
Arroz rojo
1h 25min
Sopa de fideo TM6
35 min
Sopa de verduras y albóndigas
40 min
Tostadas de picadillo
1 Std. 10 Min
Bisteces a la mexicana
30 Min
Picadillo
25 Min