Aguachile de pepino y palmitos

Aguachile de pepino y palmitos

4.7 110 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
10 piezas

Składniki

Aguachile
  • 20 g de chile serrano sin rabo
  • 25 g de chile manzano sin semillas
  • 35 g de aceite de oliva
  • 20 g de jugo de limón, recién exprimido
  • 35 g de cilantro
  • 90 g de pepino pelado
  • 1 ½ cditas de sal fina
Tostadas
  • 1 jícama grande, pelada y cortada en 10 rebanadas
  • limón verde
  • sal fina
  • 1 pepino
  • 400 g de palmitos en rebanadas delgadas
  • aguacate en cuadritos

Wartości odżywcze na 1 pieza

Kalorie 78.1 kcal / 326.7 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 3.9 g
Węglowodany 10.2 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 525.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...