Saltear pimento vermelho com cebola
TM6

Saltear pimento vermelho com cebola

4.8 (18 ocen)

Składniki

  • 20 g azeite
    lub 20 g óleo vegetal
  • 200 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
  • 170 g cebola cortada em quartos

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
366.8 kJ / 87.7 kcal
Białko
1.1 g
Węglowodany
7.9 g
Tłuszcz
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
2 g
Sód
4.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy