Saltear pimento vermelho com cebola

Saltear pimento vermelho com cebola

4.8 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
350 g

Składniki

  • azeite
    20 g
    20 g óleo vegetal
  • pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
    200 g
  • cebola cortada em quartos
    170 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 87.7 kcal / 366.8 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 5.9 g
Węglowodany 7.9 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 4.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...