Urządzenia i Akcesoria
Saltear pimento vermelho com cebola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
350 g
Składniki
-
20 g óleo vegetalazeite20 g
-
pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)200 g
-
cebola cortada em quartos170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
4.3 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
366.8 kJ /
87.7 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saltear mistura de legumes
30 min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 min
Saltear 200 g de curgete
20 min
Saltear 200 g de pimento
20 min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 min
Saltear 400 g de beringela
35 min
Saltear 200 g de beringela
30 min
Saltear 200 g de alho-francês
20 min
Saltear 300 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de cebola
20 min