
Urządzenia i Akcesoria
Gelado de açaí e banana com granola de coco
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
900 g
Składniki
Granola de coco
-
flocos de aveia400 g
-
coco ralado150 g
-
passas de uva80 g
-
sementes de sésamo50 g
-
amêndoa s/ pele100 g
-
miolo de noz70 g
-
puré de maçã150 g
-
mel80 g
-
óleo de coco15 g
-
açúcar mascavado100 g
-
canela em pó1 c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
água50 g
Gelado de açaí
-
açúcar150 g
-
polpa de açaí congelada400 g
-
banana cortada em pedaços150 g
-
natas200 g
-
clara de ovo1
-
leite evaporado previamente congelado em cuvetes de gelo400 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
804.4 kcal /
3365.4 kJ
Białko
18.1 g
Tłuszcz
44.2 g
Węglowodany
92.4 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
20.8 g
Sód
346.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Maio com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia