Urządzenia i Akcesoria
Pan de molde
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
24 rebanada/loncha/rodaja
Składniki
-
560 g de harina
-
30 g de azúcar
-
1 cucharadita de sal
-
20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
-
200 g de leche
-
150 g de agua
-
1 huevo
-
60 gramo mantequilla (con sin sal, leche de vaca) en trozos, y algo más para engrasar el molde
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada/loncha/rodaja
Sód
73.3 mg
Białko
3 g
Kalorie
469 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Para ahorrar
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pan dulce
3 godz.
Sopa cremosa versátil
45 min
Pan Ciabatta
1 godz.
Mermelada de frutillas
1 godz. 5 min
Sopa cremosa versátil
45 min
Ñoquis de papa
1 godz. 30 min
Tarta Pascualina
1 godz. 30 min
Guiso típico Uruguayo
55 min
Medialunas de manteca
5 godz. 30 min
Ñoquis con salsa rosa
2 godz. 25 min
Jugo de naranja
5 min
Salsa de tomate estilo italiano
35 min