Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de harina 0000 y un poco más para enharinar la bandeja
- 1 cucharada de polvo de hornear
- 300 g de leche
- 30 g de aceite de girasol y un poco más para engrasar la bandeja
- 2 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de jamón cocido o lomito en fetas
- 200 g de queso dambo en fetas
- 100 g de queso mozzarella (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2812.6 kJ / 672.2 kcal
- Białko
- 33.1 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 32.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de nuez Uruguayo
1 godz. 5 min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Chipa
30min
Crumble de coco y dulce de leche
45min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Torta de fiambre
1 Std. 10 Min
Empanadas de carne
1h 50min
Pepitas
55 Min
Salchichón de chocolate
5h 10 min
Guiso típico Uruguayo
55 Min
Salsa Caruso
30min
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min