Urządzenia i Akcesoria
Dijon-Senfsauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Butter in Stücken50 g
-
Mehl35 g
-
Wasser400 g
-
1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 ½ geh. TL
-
Crème fraîche150 g
-
Dijon-Senf40 g
-
körniger Senf35 g
-
Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
719 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mmmhh, cremig!
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1 Std.
Sauce Hollandaise
15 Min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40 Min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4 Std. 15 Min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 Min
Paniermehl
5 Min
Eierstich
25 Min
Klassische Zabaglione
15 Min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 Min
Sylter-Sahne-Dressing
10 Min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 Min