Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g Wasser
- 1200 g Kartoffeln, festkochend
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, geviertelt
- 100 g Pilz-Pesto (siehe Tipp)
- 250 g Magerquark
- 200 g Schmand
- 2 Prisen Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 EL Rapsöl
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2188 kJ / 521 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 29 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1 godz. 15 min
Kartoffelpüree
40 min
Pellkartoffeln mit zweierlei Dips
50 Min
Quarkmousse mit Früchten der Saison
2h 20min
Kartoffel-Porree-Salat
5 godz. 30 min
Pellkartoffeln mit Mojo-Quark
50 Min
Würzige Möhren-Tomaten-Sauce
30 min
Pellkartoffeln mit Ricotta-Avocado-Dip
50 Min
Kartoffeln für viele
35 min
Pellkartoffeln mit Dip oder Pesto
50 Min
Pellkartoffeln (im Varoma)
40 min
Brokkoli mit gehobelten Mandeln
15min