Urządzenia i Akcesoria
Pasta z serka śmietankowego
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
20 porcji
Składniki
-
1 - 2 ząbki czosnku
-
80 g czerwonej papryki , pokrojonej na kawałki
-
80 g żółtej papryki , pokrojonej na kawałki
-
100 g ogórków , bez nasion, pokrojonych na kawałki
-
400 g serka śmietankowego , pełnotłustego lub niskotłuszczowego
-
¼ łyżeczki curry
-
½ łyżeczki papryki ostrej
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
254 kJ /
61 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Ciasteczkowy krem korzenny (Krem Speculoos)
10 min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 godz.
Krem pistacjowy do tortów
6 godz. 15 min
Powidła śliwkowo-czekoladowe
1 godz. 30 min
Krem kokosowo-czekoladowy
15 min
Krem pomarańczowy
35 min
Dżem truskawkowo-jabłkowy
45 min
Masło z orzechów nerkowca
50 min
Truskawkowy sos winegret
5 min
Pasta pistacjowa (100%)
20 min
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM5)
30 min