Urządzenia i Akcesoria
Pasta z serka śmietankowego
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
20 porcji
Składniki
-
1 - 2 ząbki czosnku
-
80 g czerwonej papryki , pokrojonej na kawałki
-
80 g żółtej papryki , pokrojonej na kawałki
-
100 g ogórków , bez nasion, pokrojonych na kawałki
-
400 g serka śmietankowego , pełnotłustego lub niskotłuszczowego
-
¼ łyżeczki curry
-
½ łyżeczki papryki ostrej
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
254 kJ /
61 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ciasteczkowy krem korzenny (Krem Speculoos)
10min
Krem pistacjowy do tortów
6h 15min
Krem orzechowo-czekoladowy
5min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Frużelina malinowa
10min
Krem pistacjowo-czekoladowy
40min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1h
Kawowy sos karmelowy
45min
Sos waniliowy
10min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45min
Krem karmelowy (dulce de leche)
1h 15min
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45min