Carbonara vegetariana

Carbonara vegetariana

4.6 739 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 raciones

Składniki

  • 70 g de queso
  • 70 g de cebolla en rodajas finas
  • 70 g de zanahoria en juliana
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 150 g de calabacín en juliana
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 300 g de espaguetis
  • 80 g de yogur griego
  • 2 yemas de huevo
  • perejil fresco para decorar el plato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 12.6 g
Kalorie 1287 kJ / 308 kcal
Tłuszcz 17.3 g
Błonnik 4.9 g
Węglowodany 57.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...