Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de tomate maduro en trozos de 2-3 cm
- 200 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 1 cucharada de hierbas secas variadas
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 400 g de berenjena en dados de 2-3 cm
- 400 g de calabacín en dados de 2-3 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 576 kJ / 137 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 423.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Estofado de berenjena picante
30min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15 Min
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Guiso de quinoa, calabaza y calabacín
30min
Ensalada tibia de bulgur con calabaza
50min
Baba ganoush de calabaza
35min
Arroz verde
1 godz.
Curry de batatas y brócoli
20min
Salteado de escarola con puerros
20min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min