Urządzenia i Akcesoria
Lemon Pudding Souffles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter to grease
-
lemons (1 thin peel only, no white pith, plus 2 oz juice)3 - 4
-
sugar3 oz
-
large eggs chilled2
-
all-purpose flour1 oz
-
salt1 pinch
-
whole milk4 oz
-
sugar1 tbsp
-
water simmering for water bath
-
fresh berries to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
98.8 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
849 kJ /
202.9 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
36.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Citrus Crush
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Beer Brats with Onions and Peppers
4h 15min
Sticky Toffee Puddings
1h
Pan-Fried Pork Buns
1h 30min
Spiced Pears with Sangria
1h 20min
Gluten-Free Crepes
45min
Sticky Toffee Pudding
1h 55min
Gluten Free Focaccia Bread
1h
Black Tahini
20min
Maple Caramel Dip
30min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2h 55min