
Urządzenia i Akcesoria
紅燒牛腩
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份
Składniki
-
蒜頭2 粒
-
油20 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
豆瓣醬2 大匙
-
牛腩 切塊(約3公分),以滾水川燙去除血水600 克
-
蠔油2 大匙
-
新鮮鳳梨 切厚片200 克
-
紅蘿蔔 切塊150 克
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切斜片10 克
-
水200 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
356 kcal /
1493 kJ
Białko
15.8 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan