Urządzenia i Akcesoria
Sal de romero
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porción
Składniki
-
30 g de ajo en hojuelas
-
45 g de romero seco
-
100 g de sal kosher
-
5 g de azúcar mascabado
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
38921 mg
Białko
7 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
21 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
EN SU PUNTO
35 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Robalo al mojo de ajo
1 godz. 20 min
Atún casero "de lata"
25 min
Corona de costillas de cerdo con aderezo de quesos
3 godz.
Rub BBQ
5 min
Marinada de chile seco
10 min
Sal roja
5 min
Ceviche de marlin
25 min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1 godz. 15 min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1 godz. 10 min
Salsa BBQ casera
50 min
Salsa cátsup
25 min
Huevos cazuela
30 min