Mantequilla de pera con vainilla y jengibre

Mantequilla de pera con vainilla y jengibre

4.7 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
700 gramos

Składniki

  • 600 g de pera limpia, sin pelar, sin corazón, en trozos (aprox. 3 cm) (ver tip)
  • 20 g de jengibre en rodajas (2 mm)
  • 80 g de azúcar morena
  • 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
  • 1 vaina de vainilla sólo las semillas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 700 gramos

Sód 32 mg
Białko 3 g
Kalorie 2858 kJ / 683 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 19 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 176 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...