Mantequilla de pera con vainilla y jengibre
TM6 TM5 TM31

Mantequilla de pera con vainilla y jengibre

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 600 g de pera, limpia, sin pelar, sin corazón, en trozos (aprox. 3 cm) (ver tip)
  • 20 g de jengibre, en rodajas (2 mm)
  • 80 g de azúcar morena
  • 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
  • 1 vaina de vainilla, sólo las semillas

Wartości odżywcze
na 700 gramos
Kalorie
2858 kJ / 683 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
176 g
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
19 g
Sód
32 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy