
Urządzenia i Akcesoria
Empanizador de hojuelas de maíz
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 gramos
Składniki
Empanizador de hojuelas de maíz
-
100 g de queso parmesano (opcjonalnie) en trozo
-
200 g de hojuelas de maíz
-
1 cdita de ajo en polvo
-
1 cdita de cebolla en polvo
-
½ cdita de sal fina o al gusto
-
½ cdita de pimienta negra molida o al gusto
-
1 cda de perejil deshidratado
Wartości odżywcze na 200 gramos
Kalorie
1250 kcal /
5250 kJ
Białko
59 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
179 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Sód
5197 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

COCINA ALTERNATIVA
61 Przepisów
Meksyk
Meksyk