Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di cereali
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 12807 kJ / 3061 kcal
- Białko
- 74.7 g
- Węglowodany
- 402.8 g
- Tłuszcz
- 127.9 g
- Błonnik
- 18.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane barese
6h 15 min
Treccine con semi di papavero
16 Std. 30 Min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3 Std. 35 Min
Pane alla birra
4h 55min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2h 40min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4h 30min
Krapfen di patate ripieni
2 Std. 30 Min
Pane al curry e paprika
4u. 50min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane ai cereali
3 Std.