Urządzenia i Akcesoria
Corona di pane sfogliato ai cereali
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
1 pezzo
Składniki
-
250 g di latte
-
10 g di lievito di birra fresco
-
10 g zucchero
-
250 g di farina tipo 0
-
250 g di farina di cereali
-
70 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 uovo
-
½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
74.7 g
Kalorie
12807 kJ /
3061 kcal
Tłuszcz
127.9 g
Błonnik
18.9 g
Węglowodany
402.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasqua vegetariana
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crackers integrali arancia e salvia
2 godz. 40 min
Panfocaccia con noci
3 godz. 30 min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 godz. 50 min
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1 godz. 35 min
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Pane di patate e noci
21 godz.
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4 godz. 30 min
Pane al lardo e timo
4 godz. 50 min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2 godz. 40 min
Pane di patate
3 godz.
Focaccia al profumo di timo
1 godz. 55 min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min