Bread Pudding
TM6 TM5

Bread Pudding

4.4 (14 ocen)

Składniki

  • 2 oz golden raisins
  • boiling water, to soak raisins (approx. 8 - 10 oz)
  • 8 slices brioche bread, sliced ½ in - 1 in. (approx. 14 - 15 oz loaf)
  • 1 oz unsalted butter, room temperature for buttering, plus extra to grease
  • 2 oz sugar
  • 3 large eggs
  • 16 oz heavy whipping cream
  • ½ tsp ground cinnamon
  • 2 tsp vanilla extract
  • confectioners sugar, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1715 kJ / 410 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
41 g
Tłuszcz
24 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy