Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de hojas de espinaca fresca
- 100 g de agua
- 10 g aceite de oliva
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ½ - 1 cdita de sal
- ½ cdita de hojuelas de chile seco
- hojuelas de chile seco, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 725.4 kJ / 173.4 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 517.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de habas
2h
Sopa de verduras con fideos de omelette
50 Min
Frijoles negros
14sa
Caldo de pollo de la abuela
1h 15 min
Caldo de pollo con arroz
35 min
Frijoles puercos
15min
Frijoles de la olla
2h
Sopa de lentejas con plátano
1h 25min
Caldo de pollo básico
35 min
Sopa de lentejas
1h 30min
Caldo de pollo con fideos
35 min
Caldo de res
1h 15 min