Sopa de verduras y frijoles
TM6 TM5

Sopa de verduras y frijoles

2.3 (3 oceny)

Składniki

  • 100 g de hojas de espinaca fresca
  • 100 g de agua
  • 10 g aceite de oliva
  • 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
  • ½ - 1 cdita de sal
  • ½ cdita de hojuelas de chile seco
  • hojuelas de chile seco, para decorar

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
725.4 kJ / 173.4 kcal
Białko
6.8 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
6.7 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
6.6 g
Sód
517.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy