Urządzenia i Akcesoria
Pane injera
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
5 g di lievito di birra fresco
-
250 g di acqua tiepida
-
125 g di farina di mais tipo fioretto
-
70 g di farina integrale
-
125 g di farina tipo 00
-
2500 g di acqua
-
60 g di succo di limone
-
150 g di acqua bollente
-
2 g di bicarbonato di sodio
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
0.3 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
789.5 kJ /
188.7 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentazione
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Injera (Pane etiope)
48 Std. 25 Min
Bento box
40 Min
Fagioli in agrodolce
35 Min
Injera (pane eritreo fermentato)
48 Std. 35 Min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1 Std. 30 Min
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2 Std. 15 Min
Ramen con polpettine di gamberi e orata
45 Min
Cestini di pasta fillo con lenticchie e zampone
1 Std. 20 Min
Rose all'uvetta sultanina e mirtilli
14 Std. 30 Min
Pane ebraico (Challah)
3 Std. 30 Min
Pasticcio di carne inglese
1 Std. 40 Min
Goulash di pollo in Cottura Lenta
2 Std. 15 Min