Trifle de frutos rojos al cava

Trifle de frutos rojos al cava

4.6 20 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
16 raciones

Składniki

Base de bizcocho
  • 200 g de bizcochos de soletilla en mitades
Coulis de frutos rojos al cava
  • 250 g de fresas
    250 g de fresas congeladas
  • 250 g de frambuesas
    250 g de frambuesas congeladas
  • 30 g de zumo de limón
  • 100 g de azúcar
  • 1 cucharadita de agaragar
  • 200 g de cava
Crema de mascarpone
  • 50 g de azúcar
  • 300 g de nata (35% de grasa)
  • 300 g de queso mascarpone
Montaje
  • 16 hojas de menta fresca para decorar
  • 200 g de grosellas rojas para decorar
    200 g de guindas en almíbar, para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 raciones

Sód 95.2 mg
Białko 3.3 g
Kalorie 1008 kJ / 241 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Węglowodany 22.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...