
Urządzenia i Akcesoria
鱈魚排配柑橘奶油
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
柳橙 (有機),取皮屑和汁液1 顆
-
萊姆 (有機),取皮屑和汁液1 顆
-
水700 克
-
馬鈴薯 ,切塊400 克
-
櫛瓜 ,切片(約0.5公分)400 克
-
奶油 ,多備一些塗抹用80 克
-
鱈魚排 (每片120-200克),去皮4 片
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
-
黑胡椒粉 依個人口味調整½ 茶匙
-
大茴香籽1 茶匙
-
新鮮巴西利 ,只取葉子,切碎3 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
405 kcal /
1694 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan