Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 顆 柳橙 (有機),取皮屑和汁液
- 1 顆 萊姆 (有機),取皮屑和汁液
- 700 克 水
- 400 克 馬鈴薯 ,切塊
- 400 克 櫛瓜 ,切片(約0.5公分)
- 80 克 奶油 ,多備一些塗抹用
- 4 片 鱈魚排 (每片120-200克),去皮
- ½ 茶匙 鹽, 依個人口味調整
- ½ 茶匙 黑胡椒粉, 依個人口味調整
-
1
茶匙 大茴香籽
lub 1 茶匙 乾燥茴香籽 - 3 枝 新鮮巴西利 ,只取葉子,切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 2.5 g