
Urządzenia i Akcesoria
鱒魚蔬菜筆管麵沙拉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 人份
Składniki
-
水1000 克
-
白酒200 克
-
柳橙汁100 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
鱒魚菲力、去皮400 克
-
冷凍豌豆200 克
-
短型義大利麵 (如: 筆管麵,烹煮時間10分鐘)240 克
-
特級初榨橄欖油40 克
-
蒜頭1 粒
-
酸豆 ,沖水洗淨30 克
-
小番茄 ,對半切或切四等份350 克
-
去核黑橄欖80 克
-
黑胡椒粉 (opcjonalnie)1 小撮
-
檸檬汁 (opcjonalnie)10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
357 kcal /
1497 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan