Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 6530 kJ / 1560 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 160.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 97.8 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 1806 mg
Alternatywne przepisy
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 min
Salsa holandesa
15min
Tartar de buey
10 min
Langostinos crujientes con mayonesa de sriracha
20 min
Reducción de vino tinto
40min
Salsa bearnesa
15min
Salsa holandesa
15min
Salsa cóctel
5 min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15min
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Causa limeña de atún
1h 20 min
Mayonesa a la francesa
5 min