![Salsa bearnesa (Espesar) Salsa bearnesa (Espesar)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a72727e3-c25d-4b32-b641-1674b70b3378/Derivates/5fc1a526-dc09-4421-9d66-d7c79f5c5004.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 6530 kJ / 1560 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 160.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 97.8 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 1806 mg
Alternatywne przepisy
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 min
Salsa bearnesa
15min
Salsa holandesa TM6
15min
Gunkan-maki de salmón
1 godz.
Salsa Chorón (Espesar)
20 Min
Salsa holandesa
15min
Salsa holandesa
15min
Salsa bearnesa
15min
Salsa Bernesa TM6
20 Min
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1 godz.