Salsa bearnesa (Espesar)

Salsa bearnesa (Espesar)

4.3 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g

Składniki

  • 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
  • 80 g de chalotas
  • 80 g de vinagre de vino blanco
  • 180 g de mantequilla en trozos
  • 4 yemas de huevo
  • ½ - 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 300 g

Sód 1806 mg
Białko 14.1 g
Kalorie 6530 kJ / 1560 kcal
Tłuszcz 160.9 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 97.8 g
Węglowodany 19.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...