Pan con kéfir, harina integral y semillas

Pan con kéfir, harina integral y semillas

4.8 144 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
20 rebanadas

Składniki

  • 200 g de agua
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 20 g de levadura prensada fresca
  • 120 g de kéfir
  • 200 g de harina integral
  • 250 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
  • 1 cucharadita de sal
  • aceite para engrasar
  • 1 cucharada de semillas de lino
  • 1 cucharada de semillas de sésamo
  • 1 cucharada de pipas de calabaza
  • 1 cucharada de pipas de girasol

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 81.5 mg
Białko 3 g
Kalorie 394 kJ / 94 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 15.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...