Pan con kéfir, harina integral y semillas

Pan con kéfir, harina integral y semillas

4.8 136 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
20 rebanadas

Składniki

  • de agua
    200 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de levadura prensada fresca
    20 g
  • de kéfir
    120 g
  • de harina integral
    200 g
  • de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
    250 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • aceite para engrasar
  • de semillas de lino
    1 cucharada
  • de semillas de sésamo
    1 cucharada
  • de pipas de calabaza
    1 cucharada
  • de pipas de girasol
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 94 kcal / 394 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 15.9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 81.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...