Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 15 g di miele
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di farina integrale
- 100 g di farina tipo 0
- 12 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 827 kJ / 197 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 58 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane ai cereali
3h
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3u. 10min
Spighette al kamut
3h 55 min
Panini integrali alla paprika
3 Std. 30 Min
Pane toscano (TM6)
16j 30 mnt
Filoncini di semola
4 Std.
Mezzaluna di pane al farro
3h
Filone di sola semola
2 godz. 50 min