
Urządzenia i Akcesoria
Torta soffice mascarpone e fragole
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 fette
Składniki
-
di zucchero150 g
-
uova3
-
di mascarpone250 g
-
di yogurt alla fragola125 g
-
di farina tipo 00250 g
-
stecca di vaniglia i semini½
-
di fragole tagliate in quarti250 g
-
di lievito in polvere per dolci16 g
-
zucchero a velo (opcjonalnie) a piacere
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
182.4 kcal /
762.9 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
23.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
30.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mamma sei unica
22 Przepisy
Włochy
Włochy