Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di zucchero
- 3 uova
- 300 g di farina tipo 00
- 16 g di lievito in polvere per dolci
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 200 g di mascarpone
- 20 g di granella di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1119.9 kJ / 267.7 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 38.6 g
- Tłuszcz
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 36 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Plumcake all'arancia
1h
Plumcake marmorizzato cocco e ricotta
2h
Torta ricotta e cocco
1h
Muffin al cappuccino
1h
Crostata di pere e noci
1h 30min
Torta soffice mascarpone e fragole
1h 10min
Praline al tiramisù e cioccolato
1h 30min
Torta soffice alla ricotta e al cioccolato
55min
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Plumcake soffice yogurt e cioccolato
1h 30min
Torta della nonna (TM6)
1h 30min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1h