![Caldo base Caldo base](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/48753DBD-6181-427D-809A-5D438F678559/Derivates/48BB05AE-B7B1-4390-9D8E-C9D38C1FA582.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de garbanzos secos
- 30 g de arroz
- 50 g de judías verdes frescas en trozos
- 40 g de nabo en trozos
- 40 g de zanahoria en trozos
- 40 g de puerro en trozos
- 30 g de apio en trozos
- 110 g de tomate en trozos
- 1250 g de agua
- 250 g de carne de pollo o de gallina
- 1 hueso de jamón
- 1 hueso blanco de cerdo
- 1 hueso de rodilla de ternera
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1250 g
- Kalorie
- 109366 kJ / 26139 kcal
- Białko
- 1429.5 g
- Węglowodany
- 4278.2 g
- Tłuszcz
- 441.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 51.2 g
- Błonnik
- 825.6 g
- Sód
- 4258.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de pollo
30min
Sopa de pescado
55min
Caldo de pescado
45 Min
Canelones
13 Std. 30 Min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Arroz a la cubana
1h
Guisantes con jamón
30min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1hod. 5min
Caldo de gallina
1 Std. 10 Min
Caldo de ave y jamón
1hod. 5min
Ensaladilla rusa
1h 15min
Caldo vegetal
35 Min