Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 Zweige Estragon, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 80 g Schalotten
- 80 g Weißweinessig
- 180 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- ½ - 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 195 g
- Tłuszcz nasycony
- 104 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 1272 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1h 30min
Hummer Thermidore
35min
Sauce béarnaise
20 min
Zabaglione
15min
Sauce Béarnaise
15min
Sauce Béarnaise
40 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Safran-Risotto mit Zucchini-Mousse und Baconpulver
2 godz. 15 min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min
Sauce Hollandaise
15min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25min