Urządzenia i Akcesoria
Sauce Hollandaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Wasser40 g
-
Zitronensaft20 g
-
Butter in Stücken350 g
-
Eigelb8
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
2519 kJ /
601 kcal
Tłuszcz
63 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parmesan-Minipuddings, gedünstetes Rindfleisch, Gemüse and Sosse
1 godz. 35 min
Mayonnaise
5 min
Original französische Zwiebelsuppe
1 godz.
Pflaumen gefüllte Kartoffelknödel mit Vanillesoße
1 godz. 50 min
Mousse au Chocolat
4 godz.
Schnelles Vitello Tonnato
20 min
Salziges Karamelleis
14 godz.
Mayonnaise
5 min
Pannacotta mit Ananaskompott
4 godz. 40 min
Mini-Pavlova mit Orangen
1 godz. 50 min
Mini-Germknödel mit Zwetschgenkonfitüre, Mohnzucker und Vanillesauce
45 min
Bechamelsauce
15 min