
Urządzenia i Akcesoria
Sauce Béarnaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Tasse
Składniki
-
Schalotte halbiert50 g
-
Estragon, frisch abgezupft1 Zweiglein
-
Weißwein trocken50 g
-
Weißweinessig (vorzugsweise Estragonessig)1 EL
-
Butter in Stücken200 g
-
Eigelb4
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
Wartości odżywcze na 1 Tasse
Kalorie
1833 kcal /
7666 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
192 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks