Sauce Béarnaise

Sauce Béarnaise

4.1 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Tasse

Składniki

  • Schalotte halbiert
    50 g
  • Estragon, frisch abgezupft
    1 Zweiglein
  • Weißwein trocken
    50 g
  • Weißweinessig (vorzugsweise Estragonessig)
    1 EL
  • Butter in Stücken
    200 g
  • Eigelb
    4
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 Prise

Wartości odżywcze na 1 Tasse

Kalorie 1833 kcal / 7666 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 192 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...