Sepia al ajillo

Sepia al ajillo

4.4 728 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • dientes de ajo
    4
  • de perejil fresco limpio y seco (solo las hojas)
    4 - 5 ramitas
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de sepia (1 o 2 unidades), troceada
    900 - 1000 g
  • de sal
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 284 kcal / 1188 kJ
Białko 42.1 g
Tłuszcz 12.3 g
Węglowodany 1.2 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...