Sepia al ajillo
TM31 TM5 TM6

Sepia al ajillo

4.4 (700 ocen)

Składniki

  • 4 dientes de ajo
  • 4 - 5 ramitas de perejil fresco, limpio y seco (solo las hojas)
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 900 - 1000 g de sepia (1 o 2 unidades), troceada
  • 1 cucharadita de sal

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1188 kJ / 284 kcal
Białko
42.1 g
Węglowodany
1.2 g
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy