Sepia al ajillo

Sepia al ajillo

4.4 771 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 4 dientes de ajo
  • 4 - 5 ramitas de perejil fresco limpio y seco (solo las hojas)
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 900 - 1000 g de sepia (1 o 2 unidades), troceada
  • 1 cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 42.1 g
Kalorie 1188 kJ / 284 kcal
Tłuszcz 12.3 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...