Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di acqua
- 250 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di gamberi crudi sgusciati e puliti
- 30 g di capesante
- 200 g di seppie, pulite e a striscioline
- 1 cucchiaino di vino di riso
- 175 g di cipolle in quarti
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di tofu salato a cubetti
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- foglie di coriandolo fresche, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di pesce alla napoletana
1sa 10 dk
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Melanzane ripiene di quinoa
1 Std. 35 Min
Curry di zucca e pollo
1h
Cozze e vongole in crema di porri
1h
Tuberi stufati e cereali a Cottura Lenta
Brak ocen
Quinoa germogliata con verdure raw
51h 25 min
Zuppa Thenthuk
1h
Zuppa di pollo asiatica
50min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 Std. 20 Min
Brodetto ricco con crostoni
1h