Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli d'uovo
- 120 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 31.3 mg
Alternatywne przepisy
Zabaione
15 Min
Zabaione
15 Min
Zabaglione
15 Min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 Std. 30 Min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Crème caramel (TM6)
4u.
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Semolino dolce
1小时
Polenta al formaggio
1小时
Caramello liquido
35min
Bonèt
2 Std.
Bagna cauda
35min