Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli d'uovo
- 120 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 31.3 mg
Alternatywne przepisy
Bagna cauda
35 Min
Castagne alla valdostana
13 Std. 10 Min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Zabaione
15min
Zabaione
15min
Zabaione caldo al passito
15min
Zabaione al liquore d'arancia
15min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 Std. 30 Min
Bonèt
2h
Zabaione al limone
15min
Crème caramel (TM6)
4 Std.
Semolino dolce
1 Std.