Uramaki (per 1 persona)

Uramaki (per 1 persona)

3.9 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 porzione

Składniki

Riso per sushi
  • 50 g di riso per sushi
  • 1200 g di acqua + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale
  • 15 g di aceto di riso + q.b.
  • 1 cucchiaino zucchero
Uramaki
  • 2 fogli di alga nori (10x10 cm)
  • 80 g di tonno fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli)
  • 75 g di formaggio fresco spalmabile
  • 50 g di avocado maturo la polpa a fette
  • salsa di soia q.b. per servire

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 30.1 g
Kalorie 2870 kJ / 686 kcal
Tłuszcz 41.4 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 47.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...