
Urządzenia i Akcesoria
Black forest cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
12 slices
Składniki
Filling
-
frozen pitted cherries cut into halves300 g
-
Kirsch (see Tips)80 g
-
white sugar1 tbsp
-
water50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Cake
-
butter to grease
-
plain flour150 g
-
caster sugar200 g
-
cocoa powder30 g
-
salt½ tsp
-
baking powder3 tsp
-
water100 g
-
vegetable oil90 g
-
egg yolks3
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg whites3
Assembly
-
dark chocolate30 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
caster sugar½ tbsp
-
vanilla bean paste½ tsp
-
Kirsch4 tbsp
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
381.7 kcal /
1603 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
34.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Sód
218.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cherry and peach loaf
1 godz. 55 min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Lemon curd easter biscuits
1 godz. 30 min
Brownies Cookies
40 min
Crunchy caramel ice cream slice
24 godz. 35 min
Apple crumble meringue slice
2 godz.
Steamed ginger pudding
3 godz. 5 min
Chocolate Thumbprint Biscuits
3 godz.
Whole orange cake with spiced syrup
2 godz. 20 min
Basic chocolate cupcakes
40 min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 min
Gingerbread biscuits
2 godz. 20 min