Urządzenia i Akcesoria
Cheesy Mac with "Velvety" Cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
6 portions
Składniki
"Velvety" Cheese
-
cheddar cheese mild, in pieces, divided16 oz
-
water8 oz
-
powdered milk6 tbsp
-
unflavored gelatin powder (approx. ¼ oz or 7 g)1 packet/envelope
"Velvety" Cheesy Mac
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salt1 tsp
-
onion powder½ tsp
-
1 ½ tsp Dijon mustardmustard powder½ tsp
-
water12 oz
-
whole milk8 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
pasta shells, dried8 oz
-
green onion (opcjonalnie) thinly sliced, to garnish
-
ground black pepper to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
954 mg
Białko
27 g
Kalorie
2276 kJ /
544 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
9 godz. 35 min
Bread Pudding Flan
3 godz. 35 min
Browning Beef Cubes (Medium)
15 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Smoked Chocolate Mousse
45 min
Cinnamon Rolls
3 godz.
Steamed Corn on the Cob
25 min
Potatoes with Chorizo
1 godz. 25 min
Dirty Rice
1 godz. 5 min