
Urządzenia i Akcesoria
Cheesy Mac with "Velvety" Cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
6 portions
Składniki
"Velvety" Cheese
-
cheddar cheese mild, in pieces, divided16 oz
-
water8 oz
-
powdered milk6 tbsp
-
unflavored gelatin powder (approx. ¼ oz or 7 g)1 packet/envelope
"Velvety" Cheesy Mac
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salt1 tsp
-
onion powder½ tsp
-
mustard powder½ tsp
-
water12 oz
-
whole milk8 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
pasta shells, dried8 oz
-
green onion (opcjonalnie) thinly sliced, to garnish
-
ground black pepper to sprinkle
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
544 kcal /
2276 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Sód
954 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Go-To Pizza Dough
1 godz.
Chicago-Style Hot Dogs
35 min
Cheesy Beer Sauce
30 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2 godz. 30 min
Sous-Vide Scrambled Eggs
40 min
Pizza Dough (TM5 Metric)
1 godz.
Chicken and Apple Breakfast Sausage and Egg Sandwiches
45 min
Maple Bacon Toffee Cookies
35 min
Greek Style Pork Stew
1 godz.
Kid-Size Pizzas
1 godz. 20 min
Thin Crust Pizza Dough
2 godz. 30 min