
Urządzenia i Akcesoria
Cheesy Mac with "Velvety" Cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
6 portions
Składniki
"Velvety" Cheese
-
cheddar cheese mild, in pieces, divided16 oz
-
water8 oz
-
powdered milk6 tbsp
-
unflavored gelatin powder (approx. ¼ oz or 7 g)1 packet/envelope
"Velvety" Cheesy Mac
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salt1 tsp
-
onion powder½ tsp
-
mustard powder½ tsp
-
water12 oz
-
whole milk8 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
pasta shells, dried8 oz
-
green onion (opcjonalnie) thinly sliced, to garnish
-
ground black pepper to sprinkle
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
544 kcal /
2276 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Sód
954 mg