Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de mango maduro
- 150 g de azúcar
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 20 g de gelatina neutra en polvo
- 85 g de gelatina en polvo sabor tropical (1 sobre)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 209 kJ / 50 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10.7 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 18.1 mg
Alternatywne przepisy
Polvorones
25h 30min
Horchata de pipas de melón
5min
Rompope de piñón
1 godz. 10 min
Jamaica con chilito
30 min
Gominolas de zanahoria
1h
Cereal de canela
1h
Turrón de macadamias
3h
Mazapanes de cacahuate
35 min
Petit de fresas
2u. 5min
Bolsitas de verduras
20 min
Gominolas de refresco de cola
12h
Gominolas
12 godz. 15 min