Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 40 g de cacao puro en polvo
- 60 g de azúcar
- 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 90 g de pepitas de chocolate negro
- 90 g de arándanos rojos deshidratados
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1258 kJ / 300 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 56.9 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 239.7 mg
Alternatywne przepisy
Pan de molde integral con espinacas
1h 40min
Pan dulce de dátiles y cacahuetes
1h 50 min
Pan integral con muesli
4h
Hogaza de vino tinto con nueces
15hod. 30min
Pan de café con pasas
2 Std. 45 Min
Panecillos de queso de cabra
2h
Pan de aceitunas
3h
Pan de nueces
3 godz. 45 min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1h 30min