Pan de cacao y frutas deshidratadas

Pan de cacao y frutas deshidratadas

4.5 49 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
1000 g

Składniki

  • 350 g de agua
  • 20 g de levadura prensada fresca
  • 40 g de cacao puro en polvo
  • 60 g de azúcar
  • 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
  • 1 cucharadita de sal
  • 90 g de pepitas de chocolate negro
  • 90 g de arándanos rojos deshidratados
Para el horno (cocción)
  • 200 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 239.7 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 1258 kJ / 300 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 56.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...