Pan de cacao y frutas deshidratadas

Pan de cacao y frutas deshidratadas

4.5 48 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
1000 g

Składniki

  • de agua
    350 g
  • de levadura prensada fresca
    20 g
  • de cacao puro en polvo
    40 g
  • de azúcar
    60 g
  • de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
    500 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pepitas de chocolate negro
    90 g
  • de arándanos rojos deshidratados
    90 g
Para el horno (cocción)
  • de agua
    200 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 300 kcal / 1258 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 56.9 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 239.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...