Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs (53-63 g each)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- water
- salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1049 kJ / 251 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Brioche burger buns
2h 10min
Flour tortillas
1h 10min
Focaccia
2h 5min
Mayonnaise
5min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 Min
Shortcrust pastry
5min
Fresh pasta dough
1h
Choux pastry
2 godz.
Fresh Pasta Dough
1h
Homemade Ricotta
1 Std. 15 Min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 Std. 40 Min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h