Urządzenia i Akcesoria
Fresh pasta dough
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
eggs (53-63 g each)2
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
water
-
salt
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bagels
1 godz. 20 min
Brioche
8 godz.
Black rye bread
2 godz. 35 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Ciabattine
3 godz. 30 min
Brioche burger buns
2 godz. 10 min
Pain d'Epi
2 godz. 40 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Sourdough Baguettes
15 godz.
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min
Pita Bread
2 godz.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min