Urządzenia i Akcesoria
Fresh pasta dough
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
eggs (53-63 g each)2
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
water
-
salt
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 Std. 30 Min
Traditional Canadian Pie Pastry
15 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Choux pastry
2 Std.
Brioche burger buns
2 Std. 10 Min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Focaccia with onions
2 Std.
Artisan Bread (Betty) Metric
4 Std. 35 Min
Pitta bread
2 Std.
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 Std. 40 Min
Flour tortillas
1 Std. 10 Min