Urządzenia i Akcesoria
Lasagna
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed (1 in.), to taste3 ½ - 7 oz
Bolognese Sauce
-
mixed vegetables (celery stalk, carrots and onions), cut into pieces7 oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
ground beef32 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
puréed tomatoes (approx. 15 oz)1 can
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Béchamel
-
whole milk35 oz
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Lasagna Assembly
-
unsalted butter (opcjonalnie) to grease, plus extra to dot (optional)
-
no-boil lasagna pasta sheets approx. 12 sheets (4 in. x 8 in.)9 - 12 oz
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1601.6 mg
Białko
50.6 g
Kalorie
4375.5 kJ /
1045.8 kcal
Tłuszcz
61.9 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
27.3 g
Węglowodany
67.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macaroni and Cheese
35 min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Whipped Cream
10 min
Chocolate Chip Cookies
50 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 godz.
Classic Pancakes
50 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Mashed Potatoes
50 min
Cottage Pie
2 godz. 15 min
Pancakes and Waffles
40 min