Urządzenia i Akcesoria
Lasagna
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed (1 in.), to taste3 ½ - 7 oz
Bolognese Sauce
-
mixed vegetables (celery stalk, carrots and onions), cut into pieces7 oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
ground beef32 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
puréed tomatoes (approx. 15 oz)1 can
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Béchamel
-
whole milk35 oz
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Lasagna Assembly
-
unsalted butter (opcjonalnie) to grease, plus extra to dot (optional)
-
no-boil lasagna pasta sheets approx. 12 sheets (4 in. x 8 in.)9 - 12 oz
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1601.6 mg
Białko
50.6 g
Kalorie
4375.5 kJ /
1045.8 kcal
Tłuszcz
61.9 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
27.3 g
Węglowodany
67.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mashed Potatoes
50 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Chocolate Chip Cookies
50 min
Classic Pancakes
50 min
Fudge Brownies
50 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Cottage Pie
2 godz. 15 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Penne Bolognese
40 min
Asian Stir Fry with Noodles
1 godz. 5 min
Macaroni and Cheese
35 min