
Urządzenia i Akcesoria
芋泥包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
10 個
Składniki
麵皮
-
油 ,多備一些刷油用
-
牛奶140 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
糖1 大匙
-
中筋麵粉200 克
-
鹽½ 茶匙
-
高筋麵粉50 克
內餡
-
水 (蒸煮用)500 克
-
芋頭 ,去皮,切塊(約2公分)300 克
-
糖50 克
-
奶油30 克
芋泥包
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
196.8 kcal /
822.7 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
33.8 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

芋罷不能的好滋味
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan