Beringela recheada com atum

Beringela recheada com atum

4.7 335 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 doses

Składniki

  • beringela (500 g aprox.)
    1
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • dentes de alho
    2
  • cenoura cortada em pedaços
    125 g
  • coentros
    10 g
  • azeite mais q.b. p/ regar
    20 g
  • cebola cortada em lâminas
    70 g
  • folha de louro
    1
  • pimento vermelho cortado em tiras
    100 g
  • atum em lata escorrido
    130 g
  • pimenta
    1 pitada de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 20 g
Kalorie 1275 kJ / 305 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 10 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...