Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de trozos de carne sin nervios
- 300 g de verduras variadas (por ej. apio, zanahoria, cebolla) cortadas en trozos
- 4 ramitas de hierbas frescas variadas (por ej. salvia, romero) solo las hojas
- 1 diente de ajo
- 150 g de sal gorda
-
30
g de vino tinto
lub 30 g de agua - 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo entero
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 2324 kJ / 555.5 kcal
- Białko
- 73.8 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 16.7 g
- Sód
- 58984.3 mg
Alternatywne przepisy
Concentrado de caldo de pescado
30 min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45 min
Kétchup
1h
Chocolate & kumquats
40 Min
Concentrado de caldo de verduras
45 min
Menú completo: lentejas, solomillo y ensaladilla
2 godz. 40 min
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3h
Concentrado de caldo de pollo
45 min
Yogur natural
14 godz.
Sal de verduras
5 Min
Fiambre de bonito fresco con encurtidos
25 godz.
Fiambre de cerdo con aceitunas
27 Std.