Pan de aceitunas

Pan de aceitunas

4.7 249 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
12 rebanadas

Składniki

Masa madre
  • de agua templada
    100 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de levadura prensada fresca
    30 g
  • de harina
    50 g
Masa
  • de aceitunas negras sin hueso
    150 g
  • de agua
    250 g
  • de harina de fuerza
    550 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de tomillo fresco
    1 - 3 ramitas
  • harina para espolvorear
  • aceite de oliva virgen extra para pincelar la masa

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 213 kcal / 891 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 4.8 g
Węglowodany 36.8 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...