Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
g de granos de cereales (por ej. trigo, centeno, espelta, trigo sarraceno)
lub 250 g de legumbres secas (por ej. garbanzos, lentejas, alubias secas)
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 3525 kJ / 842 kcal
- Białko
- 27.5 g
- Węglowodany
- 203.5 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 29.5 g
- Sód
- 727.5 mg
Alternatywne przepisy
Preparación de harinas sin gluten
5 min
Pan de molde sin gluten
14h
Crackers de salvado de avena
40min
Leche de almendras
8ωρ. 15 λεπτ.
Piadinas sin gluten
45min
Pan árabe sin gluten
1 godz. 30 min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 min
Tostas de pan esenio de 3 sabores
72 Std.
Carne picada
35min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5 min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8u.